interton logo

A QSC ÚJ MODELLEL BŐVÍTI AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB PASSZÍV HANGSUGÁRZÓ SZÉRIÁJÁT

A QSC új modellel bővíti az installációs célokra tervezett AcousticDesign™ szériát. Az AD-S6 névre keresztelt modell egy transzformátor nélküli, 6,5 colos, kétutas hangsugárzó.

Az AD-S6 háttérzene szolgáltatáshoz, illetve nagyobb hangnyomást igénylő előterek hangosítására lett optimalizálva, így az új modell ideális kiegészítője a QSC Premium Business Music megoldásainak. Az AD-S6 közel azonos az AD-S6T hangsugárzóval, ám mivel az új modell nem tartalmaz transzformátort, az ára kedvezőbb.
Az AcousticDesign™ széria pontos hangvisszaadással rendelkezik, így a legkifinomultabb installációs igényekhez is igazodik, mindezt nagyobb hangnyomás mellett, mint amit ebben a kategóriában elvárunk. Az AD-S6 fekete és fehér színben is elérhető. A csomagolás a QSC által szabadalmaztatott X-Mount™ konzolt is tartalmazza, amely rendkívül gyors, könnyű és rugalmas telepítést tesz lehetővé.

A legfontosabb adatok:

Ajánlott erősítő teljesítmény: 300W
Maximum peak SPL: 116dB
Impedancia: 16 Ω
Frekvenciaátvitel: 58 Hz – 20 kHz
Védettség: IP-54

Az AD-S6 hangsugárzó a gyártó weboldalán:
https://www.qsc.com/systems/products/loudspeakers/surface-mount-loudspeakers/acousticdesigntm-series-surface-mount/ad-s6/

 

Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.