interton logo

FIGYELEM: PROGRAMVÁLTOZÁS AZ INTERTON EGYETEMEN!

A 2017. november 8-9-én Budapesten (Experidance Ház – Dürer Rendezvényterem, 1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) megrendezésre kerülő Interton Egyetem első napján, azaz szerdán a „Zöld nélküli lyukasztás” és az „NDI: a videós világ Dantéja” előadások kezdési időpontjai helyet cseréltek egymással.

Így az „NDI: a videós világ Dantéja” című előadásra november 8-án 11:35-kor kerül majd sor, ahol Matula Zoltán, a NewTek vállalat Kelet-európai értékesítési igazgatója, a „Zöld nélküli lyukasztás” című előadás pedig szintén november 8-án 14:50-től kezdődik, amelyen Dr. Birloni Ferenc, a Zinemath zRt. technikai vezetője ad elő Koscsó Ferenc mellett.

Weblapunkon már elérhető a frissített programlista, melyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

Amennyiben kérdése van, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén!

Bogár István
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 689 3198  

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.