interton logo

2015 PRO SOUND AWARD: A SPORTS TECHNOLOGY ÉS A D&B AUDIOTECHNIK NYERT!

A 2015 Pro Sound Award legjobb csapatának járó díját a Sports Technology (Aberdeen) és az általa használt d&b nyerte a „legjobb ideiglenes telepítés” kategóriájában. A díjért a teljes pro audio iparág versengett. A zsűri döntésének alapjául a Glasgow-ban megrendezett 2014 Commonwealth Games rendezvény szolgált.

A Sports Technology biztosította az audiovizuális rendszereket többek között a Szocsi-ban megrendezett téli olimpián, illetve 2012-ben a Londoni Olimpián is. A cég igazgatója elmondta, hosszú évek tapasztalatai alapján döntöttek a d&b audiotechnik mellett, számukra ez a márka vált be a legjobban. Azt is kiemelte, hogy ezeken a rendezvényeken megszámlálhatatlan munkaórát spórolt meg nekik a d&b ArrayCalc szimulációs szoftver.

A d&b audiotechnik kizárólagos forgalmazója Magyarországon az INTERTON Group.

Személyes kapcsolat:

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/sports-technology-and-db-audiotechnik-win-team-of-the-year-award.htmlrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.