interton logo

A PHILHARMONIE LUXEMBOURG IS YAMAHA RIVAGE PM10-ET VÁLASZTOTT

2016-ban a klasszikus koncertek rider-ének új kedvelt darabja, a RIVAGE PM10 elsőként Luxemburgban került fix telepítésre. A 11 éve nyílt Philharmonie Luxembourg egy modern koncertközpont, a luxemburgi filharmonikusok otthona, mely évente 180 000 látogatót vonz.

A létesítmény megnyitása óta saját hang- és fénytechnikával rendelkezik, amelyben eddig Yamaha PM5D és M7CL-32 digitális keverőpultok kaptak főszerepet. Az a döntés született, hogy RIVAGE PM10 és CL5 keverőpultokkal fejlesztik eszközparkjukat. „Eredetileg azért választottunk Yamaha keverőpultokat, mert rengeteg népszerű előadót látunk vendégül, és a vendég hangmérnökök is ezeket kérik legtöbbször”-  mondta Laurent Watgen technikai vezető. „Amikor hallottunk a RIVAGE PM10-ről, rögtön felkeltette az érdeklődésünket és a Yamaha-tól Ruben van der Goor és Jan Prings tartott nekünk egy bemutatót az egyik próbatermünkben. Annyira lenyűgözött minket, hogy úgy döntöttünk, beruházunk egy PM10-re és egy CL5-re.” A RIVAGE PM10 a nagy koncertteremben frontkeverőként kapott helyet, míg a CL5 két Rio3224D i/o kerettel rugalmasan használható: monitorként a nagy koncertteremben vagy a létesítmény egyéb termeiben.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/1208_10_phil_lux.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.