interton logo

ODA KERÜL, AHOL NAGY SZÜKSÉG VAN RÁ!

Hamarosan Karácsony. A szeretet ünnepe. Kapni is, adni is jó érzés.

Az INTERTON Group a karácsonyi ajándékozásra szánt összeget - hosszú évek óta - jótékony célokra fordítja. Olyan személyeket, szervezeteket támogatunk, akik önhibájukon kívül szorulnak segítségre, és akik számára könnyebb életvitelt biztosít a támogatás.

Idén az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskolát választottuk, részükre biztosítjuk a jelentős értékű audiovizuális eszköz-támogatást.

Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta próbál választ keresni az integráció nehéz kérdésére az egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségben, Berettyóújfalu környékén. Ahogy az Alapító Okiratukban is vállalták: „Annak érdekében, hogy a gyermekekben szunnyadó tehetséget, alkotó készséget feltárják, és annak kiteljesedését segítsék… kiemelten fókuszálva a társadalom marginalizálódó csoportjainak gyermekeire, biztosítva azok esélyegyenlőségét, felzárkóztatását”.

Mi az INTERTON Groupnál úgy érezzük, hogy a támogatást nem csak mi adjuk, hanem minden olyan kollégánk, partnerünk, barátunk is, akiknek a karácsonyi ajándékát ebből az összegből vásároltuk volna meg!

Hamarosan Karácsony. A szeretet ünnepe. Kapni is, adni is jó érzés.

http://igazgyongy-alapitvany.hu/
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.