interton logo

NAMM SHOW: A QSC STANDJÁN ISMÉT VILÁGSZTÁROKAT LÁTHATUNK!

2019. január 22-24. között kerül megrendezésre Kaliforniában az Anaheim Convention Center-ben a 2019-es téli NAMM Show. A QSC standján kiállításra kerülnek a legújabb technológiák, melyeket élő bemutatók keretében világsztár előadók prezentálnak!

Programok a QSC standján (14908):

Január 24-én csütörtökön Közép-európai idő szerint 23.00 órától a legendás Dream Theatre zenekar billentyűse, Jordan Rudess bemutatja a GeoShred iPAd alkalmazást és azt is elmeséli, miért használ QSC aktív hangsugárzókat.

Szintén január 24-én csütörtökön - közép-európai idő szerint - 23:00 órától Santana vezető énekese, Andy Vargas lép fel, aki zenekarával, a Souleros-al egy különleges akusztikus előadást mutat be és azt is elmesélik, hogyan használják a QSC aktív hangsugárzókat.

Január 25-én pénteken - közép-európai idő szerint - 23:00 órától a Beat Junkies Scratch DJ Crew és a The Beat Junkie Institute of Sound társalapítója, DJ MELO-D az egyik felejthetetlen és fantasztikus szettjét adja elő, illetve azt is elmeséli, miért a QSC-re esett a választása.

Szintén január 25-én pénteken - közép-európai idő szerint -23:00 órától a világhírű Jazz Fusion és Pop dobos, Dave Weckl meséli el, hogyan és miért az adott módon keveri a dobot a QSC TouchMix digitális keverőpulttal.

Közép-európai idő szerint január 26-án vasárnap hajnali 01:00 órától Omar Hakim dobos (Weather Report, Sting, Madonna, Daft Punk), Darryl Jones basszusgitáros (The Rolling Stones, Sting, Miles Davis) és Rachel Z billentyűs (Peter Gabriel, Wayne Shorter) mesélnek arról, miért a QSC eszközeit használják.

Amennyiben nem tud személyesen ott lenni a NAMM Show-n , de szeretné megtekinteni a felsorolt művészek produkcióit és beszámolóit, figyelje a gyártó és a hazai képviselet Facebook oldalait:

https://www.facebook.com/QSCAudioProducts/
https://hu-hu.facebook.com/QSC.hu/

Bővebb információ a kiállításról:
https://www.namm.org/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.