interton logo

MUSIC & LIGHT DESIGN GMBH, AZ ÚJ EUROTRUSS CSALÁDTAG

Az Eurotruss büszkén mutatja be új családtagját, a Music & Light Design GmbH- t (MLD). Az azonos célok, mint például a minőségi szolgáltatás, a gyorsaság és a munka szenvedélye adott alapot a tökéletes együttműködésre.

Az MLD eddig a Prolyte termékeit forgalmazta, ám most a már jól ismert Eurotruss mellett döntött. Nem csak lecserélte meglévő készleteit  hanem - megduplázva és kiegészítve azt a fekete por-szórt rácsos tartókkal - még szélesebb palettával várja ügyfeleit.
Simon Mayer az MLD-től mondta: " Ezzel a cserével korszerűsítettük cégünk kínálatát, a magasabb színvonalú Eurotruss termékeivel, így ügyfeleink a piacon lévő legjobb minőségű termékeket érhetik el."

Tudjon meg többet: https://www.eurotruss.com/mld-invests-in-eurotruss/
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.