interton logo

MOHN PINCEMIN HANGMÉRNÖK QSC-VEL TÁMOGATJA A PIETRAGALLA-DEROUAULT THEATER COMPANY-T

A QSC TouchMix-30 Pro digitális keverőpultot választották Alfred de Musset Lorenzaccio-jának a Château de Grignan-ban megrendezésre kerülő egyedülálló táncos és színpadi adaptációjához.

A Château de Grignan varázslatos nyáresti fesztiváljairól vált híressé, melyek évente több, mint 30.000 látogatót vonzanak. Idén nyáron a Pietragalla-Derouault színházi társulat a kastély homlokzatával szemben felállított szabadtéri színpadon bemutatta Alfred de Musset Lorenzaccio-jának egyedülálló táncos és színpadi feldolgozását.

Mohn Pincemin hangmérnök szintén egyedi elképzelésekkel érkezett az élő show hangosításához, bízva abban, hogy egy QSC TouchMix-30 Pro digitális keverőpulttal a szokatlan előadás és helyszín ellenére is képes lesz megvalósítani azokat.

„A TouchMix-30 Pro-val minden szükséges eszköz a rendelkezésemre állt az előadás kihívásainak leküzdésére. Ahhoz, hogy több hangsugárzót is tudjak kezelni, tizenkét kimenetet használtam fel, valamint még két bemenetet a videó rögzítéshez. Hála a TouchMix-30 Pro-nak, rendelkezésemre állt még grafikus EQ, valamint késleltetés és dinamika minden egyes kimenethez.” – mondta Mohn.

Kattints az alábbi linkre és tudj meg többet a QSC TouchMix-30 Pro-ról!
http://intertongroup.com/hirek/qsc-touchmix-30-pro-magyar-nyelvu-video

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.