interton logo

MEGJELENT: CRESTRON DMPS3-4K-300/200C

A Crestron új generációs DMPS3-4K-300-C és DMPS3-4K-C 3 Széria DigitalMedia™ Prezentációs Rendszerei újra írják az iparbéli szabványt.

Már szállíthatók az új modellek, nagy teljesítményű kapcsoló hubbal és 4K60 beépített bővített HDMI® kimenetekkel, - hogy bármilyen felbontási forrást átküldjenek bámekkora felbontású kijelzőre -, valamint HDCP 2.2 teljes támogatottsággal. Ahogy minden DMPS3 szériában, itt is megtalálható a beépített IP alapú 3-Series Control System® (3. Szériás Vezérlő Rendszer), hogy páratlan erőforrást és teljesítmény biztosítsanak a felhasználóknak.

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.