interton logo

MEGJELENT A COMMUNITY TT-1020 ALAGUTAKBAN HASZNÁLHATÓ VÉSZHANGSZÓRÓJA

A Community Professional Loudspeakers nagy hírnévnek örvend a nagyteljesítményű kültéri hangszórórendszerek terén. Nemrég a melbournei Integrate Shown mutatták be a TT-1020 alagutakba szánt vészhangszórót, mely minden bizonnyal tovább öregbíti majd a gyártó hírnevét. A TT-1020-at arra tervezték, hogy a legtöbb helyzetben érthető vészértesítéseket továbbítson, így precíz szabályozást és kitűnő hangzást biztosít zárt lineáris és más erősen zengő terekben.

A TT-1020-at optimális kürt geometriájával és a Community M200 nagyteljesítményű beszédsávi meghajtójának egy különleges változatával arra tervezték, hogy nagyon alacsony torzítással, pontos jelreprodukciót biztosítson. Ez nagy beszédérthetőséget eredményez nagy hangnyomásszinteken, amely szükséges a magas környezeti zajok, vagy közúti alagutak zajának áthidalásához. A 100V-os rendszer megrendelhető 50W, vagy 100W teljesítményű konfigurációban.

Tudjon meg többet:
http://www.communitypro.com/news/press-releases/TT1020

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.