interton logo

MEGÉRKEZETT BELGIUMBÓL: LUMINEX

A belga Luminex audiovizuális rendszerekre optimalizált informatikai eszközöket gyárt 2002 óta. Termékeit olyan neves zenekarok turnéin használják, mint például Robbie Williams, a MUSE, a Coldplay, illetve a belga Tomorrowland fesztivál, vagy a Koppenhágában megrendezett Euróvíziós dalfesztivál. A nagyobb installációk kapcsán szintén találkozhatunk eszközeikkel, például az FC Schalke 04 stadionjában, ahol switcheket telepítettek.

A Luminex egy fiatal és ambiciózus belga cég, mely a szórakoztatóipar számára szakosodott vezérlő berendezések tervezésére. Termékeit az audiovizuális iparág legnagyobb gyártói tesztelik. Egyedülállóságuk abban rejlik, hogy az informatikai eszközeikből álló rendszerek összeállításához nincs szükség informatikai szakemberre.

A Luminex széleskörű műszaki hátérrel rendelkezik a világítástechnikát illetően is. 2004-ben sikeresen startoltak az Ethernet-DMX8 csomóponttal, amely 32 DMX vonalat futtatott az Athéni Paralimpián. A legújabb technológiák segítségével nagyteljesítményű és rendkívül megbízható eszközöket alkotnak, kiváló szolgáltatásokkal és terméktámogatással.

A Luminex kizárólagos magyarországi forgalmazója 2017-től az INTERTON Group.

A Luminex eszközökről weblapunkon itt talál bővebb információt:
http://intertongroup.com/kepviselt-gyartoink/szinpadvilagitas/luminex
http://intertongroup.com/kepviselt-gyartoink/informatika/luminex

A gyártó weboldala: http://luminex.be/

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.