interton logo

MÁR A SPÁRTAIAK IS QSC-T HASZNÁLTAK...

Persze ez így nem igaz, de a világ egyik leghíresebb akadályversenyén, a Reebok Spartan Race-en QSC K és KW sorozatú hangsugárzók segítik a több száz résztvevőt az akadályok leküzdésében.


"A K sorozat tökéletes megoldás az olyan "hangos embereknek", mint én. Összerakom a rendszert a tömegnek az egyik ponton, aztán feldobom a teherautóra, hogy egyik másik ponton ismét összerakjam, majd megint és megint".
A Reebok Spartan Race 2010 óta kerül megrendezésre a világ több pontján, mindenféle környezetben és időjárási körülmények között, mely napjainkra már életformává nőtte ki magát. A versenyzők zenét, ihletet és buzdítást kapnak a verseny minden akadályánál, melyben a QSC K sorozat segít a szervezőknek.

"Mikor a versenyzők futnak a pályán és szembetalálják magukat egy akadállyal, például egy 10 méter magas csomagrögzítő hálóval, akkor szükségük van inspirációra, hogy megfeleljenek a kihívásoknak" mondja Daniel Goldstein." Miközben hallják a zenét és az inspirációt, a szellemüket magas szinten tartjuk, ez segít a motivációban".

A QSC K sorozatú hangsugárzói több célt is szolgálnak a verseny területén. A fő helyszínen DJ-k szórakoztatják a résztvevőket, közben információkkal látják el őket. Ezen kívül pedig a pálya mentén motiválják és segítik a versenyzőket, mely akár 30 km hosszú is lehet.

És a verseny még nem maradt el rossz idő miatt...
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.