interton logo

MALMÖ ÉLETRE KEL A D&B AUDIOTECHNIK DS10-ZEL

A Malmö Live komplexum egy lenyűgöző építészeti elképzelés, amely hajlított üveg és beton tiszta vonalvezetésű kombinációja. Ezen a többfunkciós helyszínen belül található: egy koncertterem, amely a Malmöi Szimfonikus Zenekarnak ad otthont; egy rugalmasan alakítható művészeti tér, ismertebb nevén a Kocka; egy konferencia-központ, ötcsillagos szálloda, valamint számos étterem.

Svédország legrangosabb építészeti díjára - a Kasper Salin-Díjra - jelölése óta az épület rohamos tempóban nőtte ki magát a kulturális élet legújabb központjává. A benne található rendszer integrációjához a d&b legújabb, DS10 hálózati eszköze nyújtott segítséget, amely interfészként biztosítja a Dante hálózat és a d&b erősítőinek az AES3 digitális bemenetei közötti kommunikációt, ugyanakkor biztosítja a vezérlési adatok kiosztását is Etherneten keresztül.

Tudjon meg többet: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/malmoe-comes-alive-with-the-db-ds10.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.