interton logo

MAGYAR TEÁTRUM DÍJÁTADÓ 2015

A Magyar Teátrumi Társaság 2010-ben alapított díjával a színházi háttér- és kiszolgálószakmákat, valamint az azokat magas szinten művelő szakembereket ismeri el. A Magyar Teátrum Díjra jelöléshez két állami díjjal elismert színművésznek és a Magyar Teátrumi Társaság egyik színházigazgatójának együttes javaslata szükséges, majd egy zsűri választ a jelöltek közül. Az aranyozott csapágygolyót formáló díjjal ezer eurós pénzjutalom jár.

Az INTERTON Group számos hazai színház, előadóterem, kulturális intézmény audiovizuális rendszerének tervezőjeként 2013. óta támogatója a Magyar Teátrum Díjnak.

A tavaly év végén Békéscsabán megrendezésre került átadón az INTERTON Group képviseletében Balogh Géza az INTERTON Group igazgatója adta át a díjat V. Boros Gabriellának, a Zentai Magyar Kamaraszínház művészeti titkárának.

Balogh Géza:
„Nagyon jó hangulatú, érdekfeszítő programmal készültek a szervezők, mely csakúgy, mint eddig minden évben nagyon színvonalas produkciókat hozott. A díjátadó után egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés alakult ki a színházi szakemberek között. Gratulálunk a díjazottaknak!”rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.