interton logo

LUMINEX: ÚJ FIRMWARE A GIGACORE SWITCHEKHEZ

A Luminex nemrég jelentette meg az új GigaCore 2.4.0 firmware-t. Mit érdemes tudni az újdonságról?

MultiLinkX

Amennyiben adott egy nagy igénybevételű rendszer, amelyen több, mint 1 Gigabit adatot szeretnénk küldeni a GigaCore switcheken keresztül, az új MultiLinkX új funkcióval egyszerűvé válik több Inter-Switch Links (ISL) csoportosítása egy virtuális linkbe, ezzel megnövelve a sávszélességet az egyes switchek között.
 
Webes interfész újdonságok

A MultiLinkX engedélyezéséhez, vagy kikapcsolásához csak navigáljon az ISL csoport haladó menü beállításaihoz és a MultiLinkX jelölőnégyzetnél bejelöléssel/jelölésének törlésével kapcsolja ki, vagy be a funkciót.
Amikor a MultiLinkX engedélyezve van, a kis négyszögletű ledek a port ikonja alatt magenta színűre változnak. Amikor a csoportosítási link aktívvá válik, akkor a ledek fehér színűvé válnak.
Az új linkcsoportosítási funkció megkönnyíti a munkáját!

A GigaCore 2.4.0 firmware a különböző típusú GigaCore switchekhez az alábbi linken tölthető le:
http://www.luminex.be/support/product-support/?product_id=1849


Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.