interton logo

LUMINEX SPLITTER AKCIÓ!

Az érdeklődők most nem mindennapi kedvezménnyel juthatnak hozzá a Luminex LumiSplit 2.10 splitterhez!

A kedvezmény mértéke két részből tevődik össze. Egyrészt minden, magyarországi székhellyel rendelkező cégnek, vagy számlaképes jogi személynek -30% mértékű kedvezményt biztosítunk a termék listaárából. Másrészt, aki az akció ideje alatt a vásárlás alkalmával bead egy működőképes, bármilyen márkájú splittert, az további 65 000Ft+Áfa értékű kedvezményt kap. A termékről bővebben ide kattintva informálódhat.

A Luminex LumiSplit 2.10 kedvezményes árak az alábbiak szerint alakulnak:

-    Az akció ideje alatt az eszköz kedvezményes ára 248 950Ft+Áfa
-    Amennyiben egy működőképes splitter is beadásra kerül, úgy a kedvezményes ár 183 950Ft+Áfa

Az akció 2018. október 31-ig tart.

Bővebb információért írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A Luminex-ről:
A belga Luminex egy olyan úttörő és elismert márka az iparágán belül, amely 2002 óta fejleszt és gyárt rendezvénytechnikai hálózati eszközöket. Termékeik a gerincoszlopai a beton biztos és teljesen redundás hálózat az audio streaming, a valósidejű fény-, és videó vezérlési hálózatoknak.
A cég egyedülállósága abban rejlik, hogy az informatikai eszközeikből álló rendszerek összeállításához nincs szükség informatikai szakemberre.

A gyártó weboldala: https://www.luminex.be/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.