interton logo

LIVING SURFACE

Az „élővé varázsolt felület” a jövő egyik kiemelkedő POS marketing lehetősége, amely dinamikus látványhatás-keltő képességével mágnesként vonzza a potenciális vásárló tekintetét; aktív és játékos tartalma élményt nyújt a vásárlóknak.


A Living Surface olyan megjelenítő eszköz, amely képes a rajta reklámozott terméket két egymásra épülő - de külön élménytartalmú - rétegben bemutatni oly módon, hogy a „felső” réteget a kijelző előtt megálló vásárló kézmozdulatai vezérlik (a képernyő látványelemeinek mozgatásával), míg az „alsó” réteg mindeközben lehet akár állókép vagy akár videó is.

A Living Surface főszereplője maga a vásárló.

A Living Surface felülete lehet fal, mennyezet, padló és akár egy LED fal is.

A Living Surface futurisztikus reklámfelület, amely a show legfontosabb, aktív résztvevőjévé teszi az embereket, miközben a felületen megjelenő reklám üzenete, tartalma egészen biztosan az élmény részévé válik.

A Living Surface reklám és szórakozás egyben.

A rendszer főbb jellemzői:

-    valós idejű interakció 3D tartalommal
-    a kijelző felület szabadon választható
-    világos fényviszonyok között is hatékony használhatóság

A rendszer műszaki tartalma:

-    számítógép high-end grafikus kártyával
-    nagy felületű megjelenítő másodlagos kijelzővel a program beállításainak megjelenítéséhez
-    IR kamera mozgáskövető rendszer és IR bevilágító
-    hangrendszer
-    Living Surface software

Bővebb információkért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.