interton logo

LEGO + SOUND SYSTEMS UK = MIKULÁS EXPRESS

A LEGO minden évben egy látványos szerkezettel lepi meg, nem csak a gyerekeket, a Covent Garden-ben. Nem volt ez másképp tavaly sem.


Az 500,000 LEGO kockából épült remekmű egy Mikulás Expresst, egy ajándékokkal teli teherautót, egy fenyőfát és egy elf mozdonyvezetőt is tartalmazott. S hogy még tökéletesebb legyen az élmény, A LEGO együttműködve a Sound Systems UK céggel, hang- és fénytechnikát is telepített. Ebben volt segítségre a TOA EV-20R, mellyel tökéletesen tudták utánozni a gőzmozdony hangját.

A TOA eszközök kizárólagos hazai forgalmazója az INTERTON Group.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.