interton logo

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI HANGZÁS NEW JERSEY-BEN: D&B AUDIOTECHNIK

A New Jersey Előadóművészeti Központ (NJPAC) régi hangrendszere már nem volt képes a létesítmény megnövekedett szakmai igényeit kiszolgálni. A tulajdonosok az új hangrendszer felépítését a d&b audiotechnik-re bízták.

A minimális cél a legjobb zenei élmény biztosítása volt a terem minden egyes székénél. A d&b audiotechnik szakemberei előzőleg a d&b ArrayCalc szimulációs szoftverével tesztelték a helyszínt, majd az eredmények alapján a d&b audiotechnik V sorozatának telepítése mellett döntöttek.

Bővebben a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/a-new-jersey-concert-hall-offers-concessions-without-compromise.htmlrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.