interton logo

KIÁLLÍTOTTUNK A SIRHA BUDAPESTEN!

2016. május 9-11. között került megrendezésre a SIRHA Budapest a Hungexpo területén. Az INTERTON Group a Trade Magazin „Future Store” standján állított ki négy, extravagáns figyelemfelkeltő audiovizuális eszközt.


A „Future Store”-ban óránként indultak vezetett túrák, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a jövő kommunikációs eszközeivel. Az INTERTON Group képviseletében Bogár István mutatott be négy olyan audiovizuális eszközt, amelyek jelentős közönségsikert arattak.

A látogatók működés közben ismerhették meg az IVS-t, amely optimális beszédérthetőséget biztosít a visszhangos terekben.

Bemutattuk a „Living Surface”-t, az „élővé varázsolt felület”-et. Az értékesítésben jártas látogatók azonnal felismerték, hogy a jövő egyik POS marketing eszközéről van szó, hiszen magát a vásárlót teszi az események főszereplőjévé és aktív, játékos tartalommal adja át a termékinformációkat.

Bemutattuk a „Digitális vitrin”-t is, mely képes egyszerre fizikailag megjeleníteni magát a reklámozott terméket és a hozzá tartozó videó, vagy egyéb grafikai és szöveges információkat is.

Működés közben ismerhették meg az érdeklődők a „HyperSound”erősen irányított hangsugárzót, amely - a közvetlen környezet zavarása nélkül - képes privát audio zónákat létrehozni nyilvános terekben.

A kiállításon a „Food” szektor számos hazai és külföldi képviselőjével találkoztunk. Nagy öröm számunkra, hogy az általunk kiállított eszközök különleges élményt okoztak a látogatóknak.

A SIRHA Budapest kiállítással párhuzamosan került megrendezésre a Hungexpo területén a világ legfontosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak az európai döntője, melyet a magyar induló, Széll Tamás és csapata nyerte meg. Ezúton is gratulálunk ehhez a fantasztikus sikerhez!rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.