interton logo

KÉT ÚJ AUDIO INTERFÉSZ KÁRTYA A YAMAHA RIVAGE PM SZÉRIÁHOZ

A Yamaha RIVAGE PM szériás keverőpultokhoz két vadonatúj audio interfész kártya jelent meg.

Az egyik a HY144-D-SRC kártya, ami 144-ki- és 144-bemenetet tud kezelni Dante csatornán. Az eltérés az előző Dante kártyához képest, hogy ennél a típusnál a kártyára van integrálva a mintavétel-konverzió, ami lehetővé teszi eltérő mintavételi sebességű eszközök összekapcsolását. A második kártya típus a HY128-MD, ami egy 128 be- illetve 128 kijáratú MADI interfész kártya, ami MADI eszközök csatlakoztatását biztosítja.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0607_50_hy144-d-src_hy128-md.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.