interton logo

MÉG KÉT HÉT ÉS BUDAPEST MUSIC EXPO!

Október 2-4. között Budapesten, a SYMA Csarnokban kerül megrendezésre a 10. Budapest Music Expo. Ahogyan azt INTERTON Grouptól korábban is megszokhatták, vállalatcsoportunk ebben az évben is „meglepő” standdal vesz részt az eseményen.


Az idei év amúgy is különleges számunkra, hiszen idén ünnepeljünk vállalatunk alapításának 25. évfordulóját. Erre az alkalomra meglepetéseket is tartogatunk, de ezekről majd később…

Az INTERTON Group standja idén is a kiállítás egyik legnagyobb standja lesz. Olyan dolgokkal készülünk, amelyek az INTERTON Group vizuális, kreatív és látvány „képességeit” egyszerre prezentálják!

Természetesen nemzetközi partnerhálózatunk csúcstechnológiát képviselő termékeit is bemutatjuk.

Ezzel azonban nem ér véget a különlegességek sora.

Az INTERTON Group standjának egy részét függöny takarja majd. Oda óránként csak egyszer lehet belépni. Akkor is csak húsz főnek.

Az INTERTON Group az „A” Csarnok 22-es standján lesz. Könnyű lesz észrevenni.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.