interton logo

KÉT DÍJAT IS KAPOTT A HEIL SOUND PR 77D MIKROFON!

Nemrég számoltunk be róla, hogy megjelent a Heil Sound új mikrofonja, a PR 77D és máris díjjal jutalmazták a modellt a 2018-as NAB Show-n!

A Heil Sound PR 77D mikrofon két NewBay Best of Show díjat is kapott a 2018. április 9-12. között Las Vegasban megrendezésre került NAB Show-n. Az egyiket a Radio World-től, a másikat pedig a Pro Sound News-tól. A díjat mérnökök és az iparági szakértői ítélték oda. A PR 77D egy erősen irányított, nagyméretű membránnal, szélessávú átvitellel és vintage megjelenéssel rendelkező mikrofon.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a 2018-as NAB Show-n két díjat is kaptunk a Pro Sound News-tól és a Rádió World-től”, mondta Ash Levitt, a Heil Sound kutatási és üzletfejlesztési részleg vezetője.

 Az INTERTON Group a Heil Sound eszközeit 2012 óta kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.