interton logo

KEDDEN ÉS SZERDÁN INTERTON EGYETEM!

Az INTERTON Group számára az év egyik legfontosabb eseménye következik november 3-án és 4-én: ez az INTERTON Egyetem. Bár munkánk az üzleti világhoz köt minket, azonban az INTERTON Egyetem létrehozása, fenntartása, szellemisége mégis olyan küldetés számunkra, amelyben a tudás, a szakmai ismeretek önzetlen átadása a legfontosabb.Az audiovizuális szakma egyik piacvezető cégeként kötelességünknek érezzük, hogy a lehető legtöbben megismerjék ezt a nehéz, folyton változó, nagy szakmai tudást igénylő területet.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt bizonyították, hogy az INTERTON Egyetem hazai és külföldi meghívottainak előadásai, valamint az INTERTON Egyetemen zajló technikai prezentációi mind a következő évek meghatározó témáit és eszközeit hozzák el Magyarországra.

Az előzetes regisztráció november 2-án 18 órakor zárul. Aki erről lemarad, annak a helyszínen is lehetősége lesz regisztrálni a rendezvény ideje alatt november 3-án és 4-én.

Várjuk!

Bővebb információk:

            Bogár István
            INTERTON Group - Koordinátor
            Telefon: +36 30 689 3198
            E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.