interton logo

JÖN: INTERTON EGYETEM 2016!

Az INTERTON Group 2012-ben indította útjára az INTERTON Egyetem rendezvénysorozatot azzal a céllal, hogy Magyarország folyamatos, magas szintű, kétoldalú kapcsolatot tartson fenn az audiovizuális világ nemzetközi élvonalával.

Az INTERTON Egyetemen az évek során rengeteg, az audiovizuális szférához tartozó szakembert és tanulót üdvözölhettünk a közönség soraiban. Idén is igyekszünk a legérdekesebb témákat bemutatni a hang-, fény-, színpad- és vizuáltechnikai eszközök világából.

Már most érdemes beírni a naptárba: INTERTON Egyetem 2016. szeptember 21-22. (Experidance Rendezvényház, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.