interton logo

JÖN, JÖN, JÖN: INTERTON EGYETEM 2015

HAMAROSAN ISMÉT INTERTON EGYETEM!

GROUPAMA Aréna - 2015. november 3-4.

Az INTERTON Group 2012. óta minden évben megrendezi az INTERTON Egyetemet, a hazai audiovizuális szakma egyedülálló, nemzetközi rendezvényét.


Idén egy impozáns helyszínen, a GROUPAMA Arénában várjuk az audiovizuális szakmával foglalkozó szakembereket. A helyszínválasztás nem véletlen, erről többet is elárulunk weboldalunkon.

A neves külföldi és magyar előadók közreműködésével és nemzetközi vállalatok együttműködésével zajló kétnapos rendezvényen, elméleti és gyakorlati előadások keretében mutatjuk be a legfontosabb magyar és nemzetközi audiovizuális irányvonalakat, újdonságokat.

Az INTERTON Egyetem célja, hogy Magyarország folyamatos, magas szintű, kétoldalú kapcsolatot tartson fenn az audiovizuális világ nemzetközi élvonalával.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait az INTERTON Egyetem 2015. rendezvényre!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Bővebb információk:    www.intertongroup.com

Regisztráció:        www.intertongroup.com/regisztracio

Személyes kapcsolat:   
Bogár István
INTERTON Group - Koordinátor
Telefon: +36 30 689 3198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.