interton logo

JÖN: INFOCOMM 2018 KIÁLLÍTÁS

2018. június 6-8. között kerül megrendezésre az InfoComm 2018 kiállítás, Las Vegasban. Az INTERTON Group által Magyarországon képviselt számos gyártó is a kiállítók között lesz.

A szervezők azt ígérik, hogy annak is sok újdonságot tartogat a rendezvény, aki akár már ötödször látogat el az eseményre. Széles kört felölelő kínálatra számíthatnak a látogatók, mely érinti az oktatást, technológiát, hálózatépítést is.

A rendezvényen az alábbi, INTERTON Group által képviselt gyártók is részt vesznek kiállítóként:
BrightSign, Crestron, Community, d&b audiotechnik, EIKI, Just Add Power, Listen Technologies, Luminex, QSC, Taiden, Yamaha

Tudjon meg többet a kiállításról:
http://www.infocommshow.org/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.