interton logo

JÖN: BUDAPEST MUSIC EXPO

2017. október 6-8. között a HUNGEXPO területén (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) kerül megrendezésre a XII. Budapest Music Expo. Az INTERTON Group a G pavilonban található standján (G39) sok újdonsággal, bemutatóval és különböző akciókkal találkozhatnak az érdeklődők.

Az akcióink részleteirét kövesse weboldalunkat, illetve Facebook oldalunkat. Standunkon kipróbálási lehetőséget biztosítunk az amerikai Heil Sound több vokál mikrofonjára, illetve QSC és Yamaha keverőpultokra is.

Újdonságként bemutatjuk a QSC K.2 aktív hangsugárzó családot, továbbá az idei Budapest Music Expon-n debütál a holland CLF Lighting, a belga Luminex és a szintén belga Luxibel az INTERTON Group standján.

Bemutatókból sem lesz hiány a standunkon: QSC, Yamaha és Luminex bemutatókkal várjuk az érdeklődőket. Természetesen idén sem maradhat el a játék, melynek nyereményeként QSC, Yamaha és Heil Sound logóval ellátott ajándéktárgyakat sorsolunk ki

Az INTERTON Group standján az alábbi gyártók eszközei kerülnek kiállításra:
CLF Lighting, d&b audiotechnik, Eurotruss, Heil Sound, High End Systems, Luxibel, QSC, Yamaha

Bővebb információ a kiállításról: http://www.budapestmusicexpo.com/

Amennyiben kérdése van, kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.