interton logo

JÓL SZEREPELTEK AZ INTERTON GROUP ÁLTAL FORGALMAZOTT ESZKÖZÖK A 20. JUBILEUMI FEZEN FESZTIVÁLON

Idén 20-ik alkalommal került megrendezésre a FEZEN fesztivál Székesfehérváron, ahol az INTERTON Group termékpalettájához tartozó eszközök is hozzájárultak a színvonalas szolgáltatás biztosításához.

A Petőfi sátorban a fénytechnika vezérlését High End Systems Full Boar 4 pulttal oldották meg. Ugyanitt a CLF LIGHTING Ares LED-es épület derítőket használták a színpad színes háttérvilágításához. Több fénytechnikus is elismerően nyilatkozott a lámpák használata után. A Harman színpadon használt fénytechnikai eszközök közötti kommunikációt Luminex Ethernet-DMX8 NODE biztosította. Minden eszköz hibátlanul és probléma mentesen dolgozta végig a fesztivált, azok a fénytechnikusok, akik a zenekarokkal jöttek, megelégedéssel távoztak.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni az INTERTON Group által forgalmazott fénytechnikai eszközökről, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.