interton logo

JÁRT MÁR ÖN AZ INTERTON GROUP FACEBOOK OLDALÁN?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megtegye!Annál is inkább, mert felkerültek az INTERTON Egyetemen készült fotók! Nem kevés, inkább sok.

Ha visszagondolunk pont ilyen volt a valóságban is, mint a képeken: nemzetközi és magyar, tudományos és szakmai, jókedvű és figyelemreméltó, érdekes és meglepő, laza és feszes.

Nézzék meg!

És ha idén nem voltak ott, jövőre jöjjenek el!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/interton.kft/rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.