interton logo

ITT AZ ÚJ YAMAHA TF-RACK!

Mióta a Yamaha 1987-ben útjára indította az első digitális keverőt, a cég innovatív fejlesztéseivel mindig is az élen járt és vezető szerepet töltött be a digitális konzolok palettáján. Talán a világ és az igények miatt kapott új lendületre a cég, de szinte követhetetlenül mutatja be új és újabb eszközeit.

Míg tavaly év elején a prémium kategóriában alkotott standardot  a RIVAGE PM10 személyében, addig év végén a TF sorozat a kezdő, elérhető keverők piacán „keverte” fel az állóvizet. És nem kellett sokat várni arra, hogy a mostanában divatos rack dobozba öltöztetett keverők listáját is növelje. Itt az új Yamaha TF-RACK. Nevéből is látszik, hogy az új trendnek megfelelően egy (3U) dobozba zárt, de teljes értékű keverővel lesz dolgunk. Valójában egy féderek nélküli TF1-ről van szó. Minden ki- és bemenete, kijelzője, kezelése és tudása tökéletesen megegyezik az "asztalos" kivitellel, tehát ugyanúgy bővíthető Dante kártyával és ugyanúgy távvezérelhető valamely iOS eszközzel. Sokan örülhetnek ennek, hisz a kis klubokban, vagy olyan hangosítási feladatoknál, ahol fontos az inkognitó, vagy éppen nincs elegendő hely, hatalmas előnyt jelenthet egy profi, nagy tudású, mégis kis méretű keverő, mellyel nem kell kompromisszumokat kötni a minőség tekintetében. Ilyen a Yamaha TF-RACK.

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0901_50_tfrack.jsprendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.