interton logo

AZ INTERTON GROUP BEMUTATJA: HIGH END SYSTEMS FÉNYSHOW A BUDAPEST MUSIC EXPO-N!

Közel 700.000 lumen!

21.000W összteljesítményű LED-es robotlámpa!

A HIGH END SYSTEMS Fényshow az amerikai high-tech vállalat professzionális hatásvilágítás rendszerének fantasztikus képességeire épül.

A SolaSpot Pro 1500, ShapeShifter C1/W1, Solawash 37, Solawash 19 lámpákat a HIGH END SYSTEMS zászlóshajója, a HOG4 pult vezérli. A show-t a Muse „Supremacy” című zenéjére Frank Schotman (Belgium), a szakma egyik professzionális Lighting Designere készítette.

Az előadás kifejezetten az INTERTON Group részére, a 2015-ös Budapest Music Expo-ra készült, kizárólag Budapesten lesz látható!

A program óránként kerül megrendezésre INTERTON Group standján. A fényterem alkalmanként 20 fő befogadására alkalmas, így előzetes bejelentkezés szükséges!

Az INTERTON Group standján további HIGH END SYSTEMS termékeket tekinthetnek meg és próbálhatnak ki! Érdeklődjön a HIGH END SYSTEMS rendkívüli lámpacsere akciójáról is!

Budapest Music Expo - 2015. október 2-4, SYMA Rendezvényközpont, „A” Csarnok, 22-es stand.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.