interton logo

AZ INTERTON GROUP IDÉN IS KIÁLLÍT A SCENI-TECH-EN!

A SCENI-TECH 2018 Színháztechnikai kiállítás és a SZÍNHÁZTECHNIKAI FÓRUM 2018 nemzetközi konferencia május 16-17. között kerül megrendezésre Budapesten, a Tüskecsarnokban.

A Sceni-Tech kiállításon, és az azzal egyidőben futó Színháztechnikai Fórumon, a fény-, hang-, rendezvény- és színpadtechnika, illetve a színházi háttérszakmák hazai képviselői mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat és a legfrissebb trendeket.

Az INTERTON Group standján (C1) a látogatók megismerkedhetnek a Yamaha RIVAGE PM7 digitális keverőpulttal, melyet soksávos felvétel segítségével tesztelhetnek, a High End Systems lámpáival (SolaTheatre és SolaWash Pro 2000) és digitális fényvezérlőjével (HedgeHog 4), a Luxibel B Bar6 lámpával, a CLF Lighting lámpáival (LED WASH RGBW és YARA) és turné koffereivel, a QSC K8.2 aktív hangsugárzóval, a Heil Sound mikrofonjaival (PR20, PR22 és PR35), az Eurotruss színpadelemével és truss rendszerével, illetve a Luminex hálózati eszközeivel (LumiSplit 2.10, DMX4 MKII, GigaCore 12 és GigaCore14).

A szervezők a szakmai látogatók mellett természetesen minden "civil", színház iránt érdeklődőt is szívesen látnak a kiállításon. A belépés díjtalan.

Bővebb információért kattintson az alábbi linkre, vagy keresse kollégánkat.

https://www.scenitech.hu/

Bogár István
INTERTON Group – Marketing menedzser
Telefon: +36 30 689 3198
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.