interton logo

INTERTON GROUP REFERENCIÁK

Az INTERTON Group szakmai tevékenységének alapja - 1990 óta - az audiovizuális rendszerek tervezése és kivitelezése.


Az általunk épített rendszerek színvonalát – az IVS vonalsugárzó használata és a kizárólagosan forgalmazott - legmagasabb minőségű audiovizuális eszközök alkalmazása, rendszerbe építése is garantálja.

Az INTERTON Group általános szakmai megítélésének mindenkori színvonalát és elismertségét az INTERTON Group által épített elektroakusztikai rendszerek minősége, hatékonysága határozza meg.

A referenciáinkról készített videó erre a linkre kattintva tekinthető meg:
https://youtu.be/-LssLPu1-qg

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.