interton logo

AZ INTERTON GROUP ÚJABB VILÁGMÁRKA KÉPVISELŐJE LETT!

Az elmúlt évtizedekben megszokhattuk, hogy az INTERTON Group évről-évre újabb és újabb audiovizuális világcég magyarországi kizárólagos partnere, képviselője lesz. Balogh Géza, az INTERTON Group ügyvezetője, a kizárólagos képviseletek logikájáról, tartalmáról és a High End Systems-ről.

 

Milyen logika szerint építi az INTERTON Group a kizárólagos magyarországi disztribúcióit?
Jelenleg 11, a saját területén többnyire világszinten is meghatározó audiovizuális vállalat kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el. Hosszú évtizedekkel ezelőtt kezdődött a kizárólagos képviseletek rendszere. Mindig olyan partnereink voltak és vannak, akiknek a termékeiben nagyon-nagyon hiszünk és a munkánk során is nap, mint nap használjunk, beépítjük, ajánljuk őket.

Felsorolnád ezeket?
Csak egy kis ízelítő: Expromo, Ampetronic, Auvitran, Community, d&b audiotechnik, Eurotruss, Heil Sound, QSC, TOA, Trantec és mostantól a High End Systems is.

Ezeknek a cégeknek megéri jelen lenni a magyar piacon?
A partnereink mind világcégek, a világ legtöbb országában jelen vannak. Magyarország, bár kis ország, de mégis audiovizuális szempontból rendkívül igényes épületekkel, beruházásokkal, sportlétesítményekkel rendelkezik. És ne felejtsük el, hogy az audiovizuális termékek nélkül nincsenek pályaudvarok, repterek, bevásárlóközpontok, üzemcsarnokok, egyetemek, irodaházak.

Ezek szerint nem nehéz Magyarországra hozni ezeket a gyártókat?
Évtizedekkel ezelőtt volt az gyakorlat, hogy mi kerestünk meg cégeket, ma már ott tartunk, hogy a gyártók keresnek meg minket!

Minek alapján választják a cégek az INTERTON Group-ot?
A már meglévő partnereinkkel elért eredményeink és az ezen a területen meglévő tapasztalataink alapján. Fontos szempont még a külföldi partnereink szemében a szakmai tudás és az üzleti-gazdasági stabilitás, ami a cégcsoportunk két legfőbb jellemzője. A High End Systems is így keresett meg minket.

Mit kell tudni a High End Systems-ről?
Nagy múltú, prémium kategóriás világmárka. Eszközeik média produkciók, koncertek, színházak, TV stúdiók, koncerttermek részére és audiovizuális szolgáltató cégek számára biztosítanak egyedülálló megoldásokat. A High End Systems a belga audiovizuális óriás, a Barco tulajdonában van.

Mikortól lesznek elérhetőek mindezek az INTERTON Group-nál?
A HIGH END Systems teljes termékpalettája kapható lesz Magyarországon, ráadásul általában egy hetes átfutási idővel! Gyakorlatilag már most rendelhetők, szállíthatók a termékek, az értékesítés és a hazai szervizháttér is biztosított. A termékek kiskereskedelmi forgalomban nem lesznek kaphatóak, csak kiválasztott partnereinket, szolgáltató cégeket szolgálunk ki illetve projektekben értékesítünk.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.