interton logo

AZ INTERTON GROUP ELŐADÓKÉNT SZEREPELT A 2016-OS AKUSZTIKAI NAPON

2016. május 13-án került megrendezésre az AKUSZTIKAI SZAKMAI NAP Budapesten, a Szent István Király Zeneházban.

Az INTERTON Group képviseletében Fekete Gábor tartott előadást, melyből kiderült, hogy nyílik az olló... mind nagyobb a különbség a szakmában dolgozó generációk között. A technikai fejlődést nem lehet megállítani és ezzel felvenni a tempót nem mindenkinek sikerül. Mennyi a valós tudás a pult mögött? Miért nem szólnak jól a hangrendszerek? Mi a baj a hozzáállással? Hogyan lehet és kell ezen változtatni? Erre próbált ez a rendhagyó előadás válaszokat adni.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.