interton logo

Az INTERTON GROUP SZÁLLÍTOTTA AZ EGRI VÁR ÉS ERŐDRENDSZER SZÍNPADI HANG- ÉS FÉNYTECHNIKAI ESZKÖZEIT!

„Az egri vár és erődrendszer turisztikai attrakcióinak fejlesztése című ÉMOP-2.1.1/A-09-2f-2011-0001 azonosító számú pályázat keretében színpadi hang- és fénytechnika elemeinek beszerzése” tárgyában kiírt pályázatot az Interton kft nyerte.


A közbeszerzési eljárás keretében lefolytatott pályázat megnyerésével olyan audiovizuális eszközök szállítására, rendszerbe építésére és beüzemelésére volt lehetőségünk, amellyel az Egri Vár és erődrendszer egy rendkívül korszerű rendszert mondhat magáénak a jövőben!

Örömünkre szolgál, hogy a pénzügyi, szakmai alkalmassági és adminisztratív feltételeknek történő megfelelésen túl az általunk biztosított ár is elnyerte a pályázat kiírójának tetszését.


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.