interton logo

AZ INTERTON GROUP MÁR KÉSZÜL A BUDAPEST MUSIC EXPÓRA!

Az idei évben 10. alkalommal rendezi meg a HANOSZ - Hangszeresek Országos Szövetsége a Budapest Music Expót. A korábban Hangfoglalás néven rendezett, három napos rendezvénysorozat a hazai zenei világ legrangosabb eseménye, a hangszeripar, a hang- és fénytechnikai szakma szinte valamennyi képviselője kiállítóként vesz részt az eseményen.

 

Az INTERTON Group a kezdetektől az egyik legnagyobb kiállítója - az évente közel 50.000 látogatót vonzó - Expónak.

Az INTERTON Group az idei évben ünnepli alapításának 25. évfordulóját, így természetesen az idei Budapest Music Expó - részben - a visszatekintés jegyében is zajlik majd a vállalatcsoport részére.

Az INTERTON Group az idei eseményre is több világújdonsággal, külföldi partnereinek legújabb termékeivel készül.

Az október elején megrendezésre kerülő Budapest Music Expóval kapcsolatosan hamarosan újabb hírekkel szolgálunk!


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.