interton logo

AZ INTERTON GROUP NAGY SIKERREL MUTATTA BE MAGYARORSZÁGON A YAMAHA TF-ET!

Az INTERTON Group a mai napon, a Crystal Audio budapesti bemutatótermében, két önálló, teltházas bemutatón mutatta be a YAMAHA legújabb pultját, a TF-et!


Az előzetes regisztrációhoz kötött bemutatókra az ország minden részéből érkeztek szakmai érdeklődők, köztük nevesebb hazai zenekarok hangtechnikusai is.

A nagy érdeklődés miatt a Crystal Audio üzletében egy plusz helyiségben is nyomon lehetett követni a bemutatót, kivetítő és hangosítás segítségével.

A résztvevők egyöntetű véleménye szerint a YAMAHA TF óriási érdeklődésre számíthat a szakma részéről, mert képességei és ára alapján a piac legjobb ajánlatai között van.

YAMAHA TF pult vásárlásával kapcsolatosan keresse közvetlenül az INTERTON Group munkatársát!


Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.