interton logo

EZEKKEL AZ AKCIÓKKAL VÁRJUK A 2016-OS BUDAPEST MUSIC EXPO-RA!

Az INTERTON Group idén is gondol azokra, akik audiovizuális eszköz vásárlási céllal látogatnak ki a Budapest Music Expo-ra.

Audio részen kezdjük rögtön a Yamaha-val. Egyik legsikeresebb digitális keverőpult sorozatuk a TF család tagjait rendelheti meg kedvezményes áron. A Yamaha TF1, TF3, vagy TF5 keverőpultokra a Budapest Music Expo kiállításon kitöltött megrendelőlappal további 5% kedvezményt biztosítunk. Az akció több keverőpult vásárlása esetén is érvényes!

Hatalmas öröm számunkra, hogy képviselt gyártóink között köszönthetjük a legendás – professszionális mikrofonokat gyártó - amerikai Heil Sound-ot. Most bevezető áron a kiállításon megrendelt Heil Sound mikrofonokra 10% kedvezményt biztosítunk.

Egy őrületes High End Systems akcióra is számíthatnak a résztvevők, ám ez az akció nem ér véget a Budapest Music Expo-val, hanem a készlet erejéig tart! Az akció keretén belül a HedgeHog 4E fénypultot elképesztően alacsony áron, 2.999 EUR + ÁFA összegért lehet megvásárolni! Ráadásul az akció már 1db fénypult vásárlása esetén is érvényes. Ennek az akciónak az igénybevételéhez a vásárlónak ki kell töltenie egy részletes adatlapot.

Kérdés esetén kollégáink a helyszínen mindenben segítenek, illetve műszaki kérdésekben is hasznos tanácsokkal látják el az érdeklődőket. Az INTERTON Group a G7 standhelyen lesz megtalálható!

BUDAPEST MUSIC EXPO
Helyszín: HUNGEXPO (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Időpont: 2016. október 7-9.
Bővebb információ: http://budapestmusicexpo.hu/rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.