interton logo

A VIII. INTERTON EGYETEMEN BEMUTATJUK: STADIONHANGOSÍTÁS AKKOR ÉS MOST

2019. november 13-14-én kerül megrendezésre a VIII. INTERTON Egyetem a Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.). A rendezvényen többek között „Stadionhangosítás akkor és most” címmel láthatnak előadást az érdeklődők, Dr. Balogh Géza és ifj. Balogh Géza előadásában.

Talán kevesen tudják, de az 1980-as Moszkvai Olimpia hangosításának tervezését és kivitelezését egy magyar vállalat, a BEAG végezte. Az akusztikai berendezés tervezés az Interton Kft. alapítójának, Dr. Balogh Gézának a vezényletével zajlott. Most, 39 évvel később az INTERTON Group a Puskás Ferenc Stadion hangrendszerének tervezésén túl a kivitelezésen dolgozik. Milyen eszközökkel hangosítottunk stadiont akkor és milyenekkel most? Milyen követelményeknek kellett megfelelni akkor és milyeneknek most? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk az előadáson.

A „Stadionhangosítás akkor és most” rendkívül érdekes előadásnak ígérkezik, - nem csak hangtechnikusok számára, - hiszen az ember nem mindennap tekinthet be a kulisszák mögé ilyen nagy volumenű eseményekkel és létesítményekkel kapcsolatban. Külön pikantériája a dolognak, hogy az előadás után néhány órával kerül sor a Puskás Ferenc Stadion nyitómérkőzésére.

Az előadás „akkor” részét (Moszkvai Olimpia – Luzsnyiki Stadion) Dr. Balogh Géza, a „most” részt (Puskás Ferenc Stadion) Ifj. Balogh Géza tartja.

Az INTERTON Egyetem rendezvényen további hang-, fény és vizuáltechnikai előadásokkal várjuk az érdeklődőket. A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Az előadások listája az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2019/eloadasok-2019

 

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.