interton logo

INTERTON EGYETEM LABOR VIDEÓ

2018. január 16-18. között került megrendezésre az első INTERTON Egyetem Labor rendezvény, melynek keretében Yamaha digitális keverőpultok gyakorlati képzésén vettek részt az érdeklődők. Máris itt a rendezvényt bemutató kisfilm!

Ezúton is köszönjük a résztvevőknek, hogy találkozhattunk! 2018-ban tavasszal és ősszel több INTERTON Egyetem Labor rendezvénnyel várjuk az érdeklődőket. A részletekről tájékozódjanak a weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Az INTERTON Egyetem Labor kisfilmje az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
https://youtu.be/_47lteIfYzM

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.