interton logo

FÉNYTECHNIKAI NAP AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN!

2018. november 6-án az INTERTON Egyetem Labor képzés sorozat keretein belül kerül megrendezésre a „Fénytechnikai nap” a Dürer Rendezvényteremben (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.).

A rendezvény programja az alábbiak szerint alakul:

13:00 Az ETC története és jövője
Előadó: Marc Lorenz és Markus Farncombe-Fischer - High End Systems

14:00 Kávészünet

14:15 Effekt generátorok bemutatása, majd kérdések és válaszok
Előadó: Marc Lorenz

15:00 Kávészünet

15:15 A színfalak mögött: nagyszabású produkciók programozásának bemutatása
Előadó: Marc Lorenz

16:15 Zárás

Az előadásokhoz tolmácsot biztosítunk. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A jelentkezési határidő 2018. október 29.

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.