interton logo

INTERTON EGYETEM EXTRÁK!

Az V. INTERTON Egyetem is bővelkedik majd meglepetésekben, extrákban az audiovizuális világ szakemberei, szerelmesei számára.

Ilyen például a QSC E sorozat egyedi tesztje, a Heil Sound mikrofonok bemutatója, a High End Systems virtuális színpada, a Yamaha digitális pultok tesztje és még sok minden más. Jöjjön el, ismerje meg az audiovizuális világ újdonságait gyakorlati és elméleti bemutatók segítségével!

Az V. INTERTON Egyetem extráit az alábbi linkre kattintva ismerheti meg:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2016/extrak

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.