interton logo

INTERTON EGYETEM 2017 – MEGNYITOTTUK A REGISZTRÁCIÓT!

Idén november 8-9-én kerül megrendezésre a VI. INTERTON Egyetem, melyre a regisztrációt már meg is nyitottuk! Ismét Budapesten, az Experidance Rendezvényházban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) találkozhatunk majd.

Hasonlóan az előző évekhez, ezúttal is a hang-, fény-, színpad és vizuáltechnika iránt érdeklődőknek szánt előadásokat mutatunk be. Az előadók között az INTERTON Group munkatársai mellett számos hazai és külföldi szakember is jelen lesz. Az előadások listáját ide kattintva tekintheti meg.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.