interton logo

INTERTON GROUP PARTNEREK AZ INFOCOMM-ON (II. rész)

AMPETRONIC

Az Ampetronic már a 2014-es InfoComm kiállításon bemutatta az induktív hurkok új koncepcióját és a mérő alkalmazás új prototipusát.
A 2015-ös kiállítás fő attrakciója ennek, az „R1 Receiver” névre hallgató, iOS applikációval támogatott, saját magát kalibrálni képes műszernek a bemutatása volt.

 

A Loopworks Measure alkalmazást és a vevőt a Loopworks online adatbázisa és további hasznos eszközök támogatják, amelyek automatizálják az adatgyűjtést, jegyzőkönyvkészítést, vagy tesztjelentést és közvetlen hozzáférést biztosít a felhasználóknak a szekértőink támogatásához. A Loopworks Measure egyesíti magában a pontos mérést a könnyű felhasználhatósággal, egy kitűnő indukciós hurok mérőrendszert létrehozva.

A Loopworks Measure egyaránt működhet tesztelő- és mérőberendezésként hurkok telepítésekor és kiértékelésekor, költséghatékony eszköz az üzemeltetőknek a rendszeres monitorozáshoz, karbantartáshoz.

Julian Pieters, az Ampetronic ügyvezetője szerint a technológia forradalmasítani fogja az induktív hurkok teljesítményének értékelését azzal, hogy a pontos helyszíni mérés lehetővé teszi a nemzetközi szabványoknak történő megfelelését.
Az Ampetronic hamarosan rendelhetővé teszi az R1 Receiver nevű mérő műszert és ezzel egyidőben ingyenesen elérhetővé teszi ügyfelei számára a Measure App alkalmazást az iTunes store-ban.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.