interton logo

INTERTON GROUP PARTNEREK AZ INFOCOMM-ON (I. rész)

A múlt héten ért véget az audiovizuális szakma egyik meghatározó eseménye az InfoComm kiállítás. Az INTERTON Group kizárólagos partnerei természetesen a legnagyobb kiállítók voltak. Az általuk bemutatott újdonságok hamarosan elérhetők az INTERTON Group kínálatában.

 

CRESTRON

A Crestron idén is hatalmas standdal demonstrálta piaci vezető szerepét, az InfoComm kiállításon. A közel 850 négyzetméteres standon több újdonságot mutattak be.
Az épületek automatikáját menedzselő BMS rendszerek mellett, a Crestron „intelligens vállalat” koncepciója az emberi erőforrás szervezésével, a munkafolyamatok átgondolásával, a munkahelyek tervezésével javítja a termelékenységet és hatékonyságot.
A könnyen telepíthető és használható mindig elérhető, méretezhető és testre szabható technológia szolgálatba állításával a humán erőforrás ügyesebbé, hatékonyabb és gyorsabbá válik.

Főbb újdonságok:

Crestron .AV Framework™: új operációs rendszer és az intelligens vállalatok alapja
DM® 3.0: az új DigitalMedia központok sorozata, melyek támogatják a 4K/60 fps AV jelátvitelt
Plug-and-play konfiguráció
Crestron Fusion®: vállalati menedzsment, közvetlenül a dobozból
Crestron PinPoint™ Mobil alkalmazással a vállalati technológia elérhetősége bárhol, bármikor biztosított a megszakítás nélküli munkafolyamathoz és termelékenységhez

A Crestron innovációit 15 rangos díjjal jutalmazták az iparágban. Az iparág szakemberei tolongtak a Gyártói & Ipari képzéseinken, hogy magukévá tegyék a tudást, amely nélkül nem boldogulnának a technológia gyorsan változó területén.

A CRESTRON zárópartiján a Hard Rock Live® Orlando-ban Sammy Hagar és The Circle lépett fel.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.