interton logo

ÍGY TÖRTÉNT: SPONTÁN QSC TOUCHMIX BEMUTATÓ A KOBUCI KERTBEN

Eddigi Kobucis pályafutásom alatt csak 2-3 alkalommal használtam a TouchMix-16 keverőpultot: puszta kíváncsiságból és lustaságból. A legutóbbi alkalom egy táncház volt, amire már előre megfontolt szándékkal csaptam a hónom alá a kis jószágot, mondván a nagy pultot nem fogom kitenni a tánctér közepére, mert még beletáncol a nagyérdemű.

Hanyag eleganciával kitettem a színpad szélére a TouchMix-16-ot, majd onnan kezdtem el lefűzögetni a monitor utakat és minden inputot. Wifi, iPad, teljes vezérlés, baj nem lehet...

Amikor a muzsikusok meglátták, kíváncsian kérdezgették, hogy miért is ezt választottam. S elkezdtek kérdezgetni, hogy "Ugyan mondd már meg, hogy miért szeretik és utálják ezt a pultot, mert a cimborámnak van, de ő nem igen komálja."

Na, ekkor kezdtem elmesélni nekik azt, amit már fentebb is feszegettem, hogy tudni illik lustaságból, valamint kíváncsiságból. Lustaságból mert, és kíváncsiságból mert... és itt jön a lényeg: a brácsás már tárcsázta is a cimboráját, hogy ballagjon el a helyszínre, mert most végre megvilágosodhat.

Meg is érkezett, aztán kezdetét vette egy kérdezz-felelek játék. A legszebb, hogy megértették miért ez a pult; hogy mire jó és mire nem.

Fontos a nagyérdemű találkozó, nem csak a nagy és "csajozós" pultoknál, hogy megtudják, 70kg alatt is létezik minőség!

Kassai Zoltán
hangtechnikus

 

Amennyiben szeretnéd közelebbről megismerni a 3.0 firmware segítségével újjászületett TouchMix-8 és 16 pultokat, keresd kollégánkat az alábbi elérhetőségeken az időpont egyeztetés miatt!

Kassai Zoltán
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 541 1255

Helyszín: KOBUCI kert (1033 Budapest, Fő tér 1.)

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.