interton logo

IDÉN IS OTT VOLTUNK A SCENI-TECH KIÁLLÍTÁSON

A Sceni-Tech 2016. Színháztechnikai Találkozó és Kiállítás május 18-19-én a Dürer Rendezvényházban került megrendezésre, amelyen az INTERTON Group kiállítóként vett részt.

A kiállítást Szedlacsek Emília, az Emberi Erőforrások Minisztérium Közösségi Művelődési Főosztályának főosztályvezetője, valamint Szűcsborus János, a Magyar SzínházTechnikai Szövetség elnöke nyitotta meg. A látogatók az előtérben Kentaur Nyomorultak makettjét csodálhatták meg, a kiállítótérben pedig 22 kiállító és a Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) fogadta az érdeklődőket a standokon. Az INTERTON Group High End Systems lámpákat és Yamaha digitális keverőpultokat mutatott be a kiállításon.

A 2 napos rendezvény alatt került megrendezésre a Nemzetközi Színház-építészeti és SzínházTechnikai Konferencia, amelyen a színháztechnikai szakma jeles képviselői, illetve külföldi vendégelőadók is részt vettek.  Összegezve: nagy sikerű rendezvényen vagyunk túl. Ezúton is gratulálunk a szervezőknek!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.