interton logo

HYPERSOUND: A JÖVŐ HANGJA

A HyperSound az audiotechnológia egyik legújabb áttörése, amely megváltoztatja a hangsugárzásról eddig szerzett tapasztalatokat.


A HyperSound a felhasználók legszélesebb rétegeinek kínál lehetőséget arra, hogy - a parametrikus hangsugárzók precízen irányított hang nyalábjának segítségével - a közvetlen környezet zavarása nélkül, privát hangzónákat hozzanak létre nyilvános terekben.

A HyperSound legfontosabb előnyei:

- a hang irányítása kizárólag a célszemély felé történhet
- közös térben egyszerre alakíthatunk ki hangos és csendes zónákat
- magával ragadó hang élmények hozhatók létre
- a célszemély több ideig tartózkodik az adott térben, így jelentősen nő a reklámozás és az információközlés hatékonysága
- növelhető a vásárlói/látogatói viselkedés kiszámíthatósága

A HyperSound olyan különleges 3D hatást hoz létre, mintha csak fejhallgatót viselnénk!

A Hypersound sugárzási terében a hallgató mindössze egy lépéssel ki- vagy beléphet a kiválóan érthető hangzónából, közben olyan különbséget tapasztalva a hang érzékelésében, mintha be- vagy kikapcsolta volna a hangot.

A HyperSound-ot az INTERTON Group bemutatja a SIRHA Future Store-jában május 9-11 között a HUNGEXPON!

Bővebb információkért keressen minket!
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.